Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

type="html">
Yakında atv ekranlarında yer alacak olan Bizim okul adlı dizinin oyuncuları bizim Akasya Durak sakinleri çıktı.Komedi ve kahkaha tufanına hazır olun efecanfan.

Bizim Okul Şarkı Sözü - Sözleri

Herkesin bir okulu var hiç unutulmayan
İşte buda bizim okul geliyor aman aman
Gez kapı Ayfer geçti başımıza
Geçti başımıza ah be zalim hocalar bırakmayız yanınaza
İster çarp hocam ister böl gençliği yaşıyoruz mazur gör
İster topla ister çıkar talebeyiz haklıyız işte bu kadar.


Google search : bizim okul sözleri,bizim okul sözleri şarkı sözleri,bizim okul sözleri jenerik dizi müziği,bizim okul sözleri mp3 müzikleri,bizim okul sözleri dizi şarkıları,bizim okul yeni müziği,


View the original article here

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top