Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

 

MGK'DA NELER KONUŞULDU

Şu anlarda saatlerimiz 17:00 itibariyle MGK toplantısı sona erdi sohbet severlerimiz.Abdullah Gül son kez MGK toplantısına başkanlık etti. Birçok görüşme yapıldıktan sonra son vedasını MGK kurumunda bulunanlar karşısında sözlerini tamamladı.MGK'DA NELER KONUŞULDU NELER GÖRÜŞÜLDÜ, yayınlanan bildirideki maddeler nelermiş hep birlikte göz atalım arkadaşlar.

 Yapılan MGK aylık olagan toplantısı 1,5 saat sonra sona erdi.Abdullah Gül gibi son kez makamında bulunan 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğanda son kez başbakanlık koltuğunda oturdu. MGK toplantısı ardından yayınlanan bildiride şunlar bulunmaktadır.

- Çözüm Süreci Ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi
- Irak'taki Çatışmalar
-Gazze'de Sürdürülebilir Ateşkes
-Abdullah Gül'e Övgü

gibi konular konuşuldu ve görüşüldü. Son kez Abdullah Gül son kez katıldıgı MGK toplantısında  son sözler neler oldu bir bakalım.


"Son olarak, Sayın Cumhurbaşkanı bugün son defa başkanlık yaptığı Milli Güvenlik Kurulu'nun Anayasa ve kanunla verilen göreve uygun olarak devletimizin güvenliğine yaptığı katkıları takdirle karşıladığını belirtmiş ve kurul üyelerine veda etmiştir."

Yorum Gönder

  1. paylasım icin tskrler

    YanıtlaSil
  2. Bütün önemli konular görüşülmüş de umarım doğru kararlar verilecektir...

    YanıtlaSil

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top