Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Arkadaşlar uzun zamandan sonra sohbet edebilmek için ve siz değerli kullanıcılarımıza ulaşabilmek için yazı yazmak istedim. Bu yazımızda bir yandan da kerizim sohbet kelimesi üzerinde konuşacağız.
Son zamanların yeni trendlerinden birisi olan Kerizim kelimesi Geveze ailesinin üretmiş olduğu ve neredeyse marka haline getirdiği bir terimdir. İnsanlar bu kelime üzerinde baya bir hit toplamaya başladı.
Bu yüzden bizde bunun girişiminde bulunmak istiyoruz. Kaliteli bir mIRC programı kullanan ve Web dünyasını yakından takip eden yöneticileri sayesinde her daim belirli bir hiti yakalamış olan bu sitenin takibindeyiz.
IRC yöneticilerinin ise birbirinden farklı özellikleri ve sunucudaki bütün departmanlarda profesyonel ekiplerin olması takipcilerinin biraz da olsa gözünü korkutmaktadır.
Web dünyasının yakından tanıdığı OLderman buraya transfer olduğundan beri baya bir değişimi yakalayan web ekibi başarılı işlere imza atmaktadır. Kullandıkları sistemler hiç bir sunucuda bulunmaması ve olderin eski yönetimlerinden kalan dostlukları da ön planda bulunmaktadır.
Her daim kerizim chat yapacak olan kullanıcılara buradan seslenmek gerekirse eğer güncel olan ne var ise herşeyi özgün bir şekilde kullanıcılarınla paylaşması kendisinin google üzerinde de yerini sağlamlaştırmasına neden olmaktadır.
Bunu bizzat kendi ağzından dinledik.

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top