Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Yemin Ve Devir teslim Töreni


 Sohbet severlerimiz; Devir teslim töreni yapılacak olan Ankara'da 12. cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve birçok devletten temsilciler katılacak. Yapılacak yemin töreni 10 ağustosta halkın oyuyla seçilen cumhurbaşkanımız dahilinde, yemin etme ve devir teslim törenine yabancı ülkelerden devlet başkanları, cumhurbaşkanları ve başbakan seviyesinde olan kişiler, çok sayıda davetlide hazır bulunacak. Başbakanlıktan alınan bilgilere göre Recep Tayyip Erdoğan için yapılacak yemin törenine katılacak heyetler belli olmaya başladı bile. Katılımda bulunması muhtemel olan cumhurbaşkanları başbakanlar ve başbakan seviyesinde olan kişilerin isim listelemesi şöyledir; devlet başkanı seviyesinde Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov, Benin Devlet Başkanı Thomas Boni Yayi, Ukrayna Devlet Başkanı Pedro Poroşenko, Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev, Togo Devlet Başkanı Faure Essozimna Gnassingbe, Libya Temsilciler Meclisi Başkanı (Devlet Başkanı seviyesinde) Aguila Saleh Issa Quaider katılım sağlayacak. ''Katar Emiri Tamim Bin Hamad Al-Thani'nin katılacağı devir teslim törenine Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliyev, Moldova Cumhurbaşkanı Nicolae Timofti, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujor Nishani, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Mahmud, Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga, Gambiya Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Isatau Nije Saidy, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu ve Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konsey Başkanı Bakir İzzetbegoviç de katılacaklar. Azerbaycan Meclis Başkanı Otkay Esedov ve Fildişi Sahili Millet Meclisi Başkanı Guillaume Kigbafori Soro'nun ülkelerini temsil edecekleri törende Cezayir Ulusal Konsey Başkanı Abdelkader Bensalah ve Gana Devlet Başkan Yardımcısı Kwesi Amissah Arthur da hazır bulunacaklar''.

Devir teslim törenine katılımcılar uluslar arası kuruluşlardanda olacaktır. ABD'nin katılımcısı kim olduğu daha sonra belli olacakken, Çin ise özel temsilcisiyle hazır bulunacağı öğrenildi.

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top