Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

 Recep Tayyip Erdoğan Yeni Cumhurbaşkanımız

 

Sakin ol bir mülkün oldu ise, ağır ol bir yoldaş buldun ise.. Sohbet severler için gündeme hit gibi düşen bir olayı aktarmak istiyorum. Recep Tayyip sakin oldu ki, mülk bulunca.. Ağır ve hoşgörülü olduki yoldaşı olunca.. Bu yoldaş dediğimiz onu dünyaya getiren Annesi Tenzile Erdoğandır. Onunla ilim bilim hayat yolunda yürüdü yürüdü yürüdü. Sonra Annesi Vefat edince yerini eşi; can dediği canım dediği yolun kavşağındaki güç Emine Erdoğan tamamladı.


Tayyip Erdoğanla evlenen Emine Erdogan; Yaşamında evcimen denilecek bir eş karşısında göremedi. Ama davasının yolunda giden bir eşti. Ve bu kişiye aynı şekilde yolunda rehber oldu Emine hanımda.Bu günlere gelene degin, her zaman eşinin yanında yolunda yürüdü asla destegini esirgemedi. Çocuklarını; yanlız başına analık ederek büyüttü. Davasına ortak oldu eşinin Emine hanımda. Ve günümüzün First laydisi kimdir dense; Emine Erdoğan gösterilir. Kasımpaşadan başlayarak Çankayada noktalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan bu günlere gelene değin İlk önce annesi merhume Tenzile hanım, Sonrasında yerini Emine hanıma bırakmıştır. Erkeğin arkasındaki güç ne kadar sağlamsa, o erkek yürüdüğü yolunda sona mutlaka ulaşacaktır.Yapılan seçimler sonucu yüzde 51,7 Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini açık ara  bir farkla, diğer adaylara rağmen halkın oylarıyla seçimleri kazandı. Recep Tayyip Erdoğan 12.Cumhurbaşkanı seçildi.

Yorum Gönder

  1. paylasım ıcın tskrler

    YanıtlaSil
  2. Türkiyein Gruru Büyük Lider RTE Yolun Acik olsun.. Paylasım için Tskler Arkadaslar.
    Andrapa..

    YanıtlaSil

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top