Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

 Tükenmişlik Sendromu Yaşıyoruz


Sihirli kelimelerimizmi bitmiş, yaşamsal döngülerde keyf haz alamazmı olmuşuz, girdiğimiz evrelerde kısır döngümü yaşıyoruz sohbet severler; Ne dersiniz?
Günümüzün kısır döngülerinden olan Tükenmişlik sendromu yaşıyoruz, yaşıyorlar, yaşattırıyorlar. Anlamı nedir diye bakarsak; yanmak, yıkılmak, çökmek, hayattan kopma noktasına gelmek kelimeleriyle açıklanır.
Yaşam koşullarımızın gerektirdiği bir çok işi birarada yapmak, evde işte özel hayatımızda bize vurulan yükü eşek olduğumuzu hatırlatmadan üstlenmek modelini uyguluyoruz. Taki bu olay bir yerde patlak verene kadar..
Bitmek tükenmek bilmeyen isteklerin sonucunda insan yorulup susadıgını acıktıgını durup nefes alması gerektigini unutturan bu düzende, bir anda kalp krizi panik atak ve bayılmalar yaşıyoruz. Aslında bunlar olmadan, vücudumuz bize uyarılarını yollamıştı ama bakan kim.
Tükenmişlik Sendromu yaşayan insanlar, kendilerini fiziksel ve duygusal bazda yorgun hissediyorlar. İşlerine karşı ilgileri zaman geçtikçe azalıyor, kimi zaman umursamaz, kimi zaman da eleştirici yaklaşım geliştiriyorlar. Ne kadar çalışsalar, ne kadar çok başarı sağlasalar da, büyük bir tatminsizlik duyuyorlar. Bu duygu bazılarında hiçbir işe yaramadıkları hissine kadar götürüyor durumu. Huzursuzluk, gevşeyememe, sakinleşememe, geceleri uyuyamama, sürekli yorgun hissetme devam ettikçe kişinin kendini iyi hissetmemesi, sürekli sinirli bir ruh hali içinde olması ve genel sağlığının bozulmasına neden oluyor. Kişi tam anlamıyla kısır bir döngünün içinde buluyor kendini.

Kendimizde Tükenmişlik sendromu varmıdır anlamak için şıkları okuyup göz gezdirmek gereklidir.

Bu tip şıklar size de uyuyorsa hemen kendinize çeki düzen verip Tatile çıkmalısınız..
  • Kronik yorgunluk - Uykusuzluk 
  • Konsantrasyon bozukluğu 
  • Uyarıcı fiziksel semptomlar 
  • Sıklaşan hastalıklar 
  • İştah kaybı Anksiyete 
  • Depresyon Kızgınlık 
  • Hayattan zevk alamama 
  • Karamsarlık - Sosyalleşmeme 
  • İçine kapanma - Kendini çaresiz ve umutsuz hissetme 
  • Kolaylıkla irrite olma 
  • Verimlilikte düşüşlülük 

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top