Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Yabancı film severler varmı sohbet severlerimiz içinde; biraz komedi biraz romantik tarzda bir film Gününüzü güzelleştirecektir mutlaka.

Bağlanmak Yok

Filmin adı :Bağlanmak Yok 

Yönetmen: Ivan Reitman

Oyuncular: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline,v.s

Filmin konusu: İkisinin de gerçek, yetişkin cinselliğiyle ilgili hiçbir bilgileri yoktu. Yıllar sonra, hayatlarına normal bir şekilde devam ederken, yolları kesişti ve kendilerini yatakta buldular. Emma ve Adam ilişkilerini sadece cinsel birliktelik temelinde sürdürmek isteyen çifttirler, bir süre sonra istediklerinin bundan çok daha fazlası olduğunu fark edecektirler. Emma’nın ilişkilere karşı alerjisi vardır. Adam ise, tüm ilişkilere tövbe etmiş birisidir, çünkü; ünlü televizyon yıldızı olan babası, Adam ın eski kız arkadaşıyla çıkmaktadır. Emma ve Adam süre gelen duygusal ilişkiler karmaşasını bırakıp, çıkar arkadaşlığı kurmaya karar verirler. Saplanıp kalmadan takılmak, dert etmeden seks yapmak, ücret ödemeden cinsellik gibi..Bağlılık yok, yalan söylemek yok, kıskançlık yok, giyinik şekilde sarılarak uzanmak yok, duygusallaşmak yok, beraber kahvaltı etmek yok, her şey koşulsuz olacaktır. Devamını izleyerek görelim..
Bağlanmak Yok (Türkçe Dublaj 720p)

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top