Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*


Bugünün anlam ve önemine dikkat çekmek istiyorum bizimmekan sohbet userleri: 30 Agustos zafer bayramı bugün katılımlarla gerçekleşti ve yurdun her bir yanında kutlamalar, belediyeler tarafından tertiblendi. Aynı şekilde Samsun valiligi de hazırlanan törenlerle 30 Agustos zafer bayramını üst düzey yetkililerle şehirde kutladılar..92. si kutlanan bayram için heryerlerde bayraklar dalgalandı.Türk silahlı kuvvetleride gün dolayısıyla resepsiyon hazırladı..
Kulüp bahçesinde hazırlanan resepsiyon, devletin üst görevlileri Vali ve eşide hazırda bulundular. Törenler esnasında.Büyükşehir belediye başkanı, diğer ilçelerin belediye başkanları da katılım sagladılar.Siyasi parti yetkililerin temsilcileri,  kurum  temsilcileri, sivil toplum örgütü elemanları  askeri erkanda katılım sağladılar.Bayram sebebiyle 10. yıl marşı okundu ve törenler başladı. Günün anlam ve önemi üzerine konuşmalar yapıldı.Katılımcılarla ve askeri erkanla orada buluınan görevlilerle pasta kesilerek gün tamamlandı.

Yorum Gönder

  1. Bu geleneğimizide sürdürmek onların elinde yakın zamanda bunlarıda kaybetmek istemiyoruz

    YanıtlaSil
  2. ANDRAPA := Tskler Paylasım için

    YanıtlaSil

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top