Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Sitemiz üzerinde sohbet ederken bir yandan da yeni trend olan fm sohbet olarak adlandırdığımız radyo sohbetini aktif etmiş bulunmaktayız. Site üzerinde online olarak hem chat yapıp hemde radyo dinlemek istemezmisiniz? Üstelik binlerce insanın dinlediği bu kaliteli radyoda site üzerinden online olarak sevdiğiniz insanlar için güzel parçalar talep etmeniz hoşunuza gider diye düşündük. Arkadaşlar fm nin bir çok anlamı vardır. Bayan erkek anlamına gelmektedir birde radyo anlamına gelmektedir. Bizim kullanma amacımız global radyo sitesini bütün herkese fazlası ile dağıtmak ve paylaşmaktır. Arkadaşlar bizlere sevdiklerinize bu siteyi paylaşarak destek olabilirsiniz. Unutmayın ki bize her destek olan arkadaşlarımız fazlası ile kazanmaktadır. Bütün Rap Sohbet ailesi bu konuda bizleri güzel bir şekilde uyardı. Hocam bu şekilde bir çalışma bütün arkadaşlarımız tarafından beğenilir. Çünkü biz sadece web üzerinden sanalaleme giriş yapıyoruz ve bütün herşeye kullandığımız client sayesinde ulaşabilirsek daha çabuk gelişebiliriz emin olabilirsiniz dediler. Bizde bunun üzerine hemen bir çalışma başlattık ve DJ kanalını aktif ettik. Siz de kaliteli bir Dj im ve aranızda yer alıp sevenlerimize parçalar çalıp coşturmak istiyorum diyorsanız hemen Fm Chat ailesine girerek bizlere katılabilirsiniz..

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top