Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Arkadaşlar sabah kalktığımız zaman sohbet etmek insanın bir yandan zihnini açsa da bir yandan saçmalama moduna girmesi kaçınılmaz oluyor. İnsanın henüz sabah sohbet edeceği zaman afyonu patlamaması, karşısındaki insana istemeden de olsa ters tepki verebilme ihtimali çok yüksek oluyor. Bu sebep ile insanlar sabah kalktığı zaman hemen bilgisayar karşısına oturmamalı. Önce bi elini yüzünü güzelce yıkamalı imkanı varsa güzel bi kahvaltısını yapmalı ondan sonra keyif için bu bilgisayarın karşısına geçmeli. Onun dışında sevdiği dostlarına bile istemeden zarar verebilir. Bunu neden sizinle paylaştım hemen kısaca anlatmak isterim. Geçen sabah beni uykudan kaldırıp acil bilgisayara çağırdılar. Bende hemen geldim ama sersem gibiyim uykuluyum. Bir kaç işlem yapmam istendi bulunduğum ortamda yetkili olduğum için. Bende uykulu iken yanlış işlemler yaparak bir çok şeyin zarar görmesini sağladım. O yüzden sabahları daha açılmadan asla bilgisayarda bulunmamak gerekiyor. Çünkü insanın beyni henüz tam olarak algılayamaz ve ister istemez böyle tepkiler verebilmektedir. Sabahları genelde en tatlı şeyler bizim mekan olarak adlandırdığımız yerde bir çok bayanın karşılaması ile güzel hal alıyor. Fakat tabi kendimizi bildiğimiz ve bilinçli bir şekilde buraya girmeliyiz ki istemdışı hareketlerimiz bulunmasın. Sabah Chat yaparak kendimizi motive edebiliriz arkadaşlar.

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top