Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Arkadaşlar kelebek sohbet dendiği zaman aklımıza çok eski mIRC ler gelmektedir. O zamanlara ait ve insanların hala kullandığı kelebek script vardır. Kelebek türkiye de IRC sunucuları arasında mirc yönü ile marka olmuştur. Bir çok sunucu hala bu yolda devam etmektedir. Eski kelebek chat kullanıcılarının hepsini bir arada tutabilmek ve onlar için sohbet ortamı oluşturmak için bizde bu kategoride yerimizi almış bulunmaktayız. Hepinizin de bildiği gibi biz bütün kelimelerde çok iyi yerlerde olan ve kullanıcı kalitesi bakımından zengin olan bir sunucuyuz. Bir çok userimiz 99Chat alıştığı için giriş yapmak istemiyor fakat arkadaşlar hem görsellik hem de daha fazla kullanıcı için yani sizlere bu ortamı çok fazla kişi ile oluşturmak için bu seçeneği sizlere sunduk. 3 - 4 tane arkadaşımız bu durumdan rahatsız fakat bizlere gelen talepler emin olun ki bu yenilik sayesinde fazlası ile arttı. Bizim tek bir amacımız var girmiş olduğumuz bu ortam da kullanıcı sayısını fazlası ile yükseltmek ve herkesin istek taleplerine karşılık vermek için çeşitli alanlara açılmaktır. Bizim gayelerimiz ve hedeflerimiz eski sahiplerine göre çok büyük ve fazladır. Biz hem birliği sağlamak hem de kullanıcı potansiyelini en yükseklere taşımak için burada kelebek ailesini oluşturduk. Umarım herkes beğenir ve keyif alır..

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top