Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Çok fazla konuşan insanların geveze olduğunu bütün herkes bilir. Fakat sohbet eden insanlar hele ki seviyor ise malesef bu durum kaçınılmaz oluyor. Son zamanların markası haline gelen geveze sohbet ise birden çok fazla insanın sürekli olarak faal bir şekilde kanalda sohbet akışını irdelemesi durumuna denmektedir. Bu insanları bütün herkes çok sever çünkü işi gücü makaradır. Her gelen kullanıcıya laf atarlar mutlaka hazır cevaplardır. Geçirdikleri günün %70 ini bu siteler üzerinde harcarlar ve bütün herşeyden haberleri olur. Sunucunun dedikoducusu bile bunlardır. Merak ettiğiniz birisi hakkında bir soru sorsanız anında cevabını alabilirsiniz. Kaliteli sunucular için aslında bu durum çok normal birşeydir. Çünkü devir artık internet ve web devridir. Gelen herkes web üzerinden girip kanallarda sohbet etmek için bulunuyorlar. Bu durum da kanalda bu tür geveze chat yapan kullanıcılar olmazsa eğer bir giren insan bir daha bu sitelere girmez. Bu da hiç kimsenin işine gelmez diyebilirim. Sizin yapmanız gereken şey nedir biliyormusunuz? IRC platformuna adım attığınız andan itibaren mevcutta bulunduğunuz bütün kanalları tek tek takip edip, genelde orada online olan kişileri seçmek ve bu kişilere yardımcı olmaktır. Sizde o zaman sunucuda hem görev alabilirsiniz hemde bizim gözümüzde sunucu ile ilgilenen kişi moduna geçersiniz. Durmak yok asla, gevezeliğe devam..

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top