Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Merhaba değerli zurna sohbet kullanıcıları sizlere biraz eski günlerden ve tarihimizden bahsetmek istiyorum. 1996 yılında DaLNET in, #Zurna kanalının kapanmasının hemen ardından Zurna ailesi iş başına geçti. O zamanlar da IRC pek yaygın değildir. Türkiye'de hatta Türk sunucu adına kişisel olarak hiç birşey yoktu. O zaman zurna sohbet odaları kuruldu ve bütün türkler bu IRC portalına girmeye başladı. Bir çok başarılı işlere imza atan zurnacılar tarihe altın harflerle geçti. O dönemin IRC tutkunları, severleri gerçekten bu işten keyif alıyordu. Bir çok bayan arkadaş bulmak için bu sunucuya giren arkadaşların yanı sıra, birde cinsellik kanalları ile ön plana çıkmayı başardı. Zurna tamamen cinsel kullanıcıları ağırlamaya ve onlara hizmet etmeye başladı. Bizler o zamanlar zurna chat yaparken kullandığımız mIRC programları bile özeldi. Türkiye'nin sayılı coderlerinin hepsi bu network ağında mutlaka takılmış ve bulunmuştur. Bir de zurnayı en çok help departmanı ile gündem de tutuyorlardı. Çok başarılı HelpFounder ve help ekipleri gelmişti. Her dönemin bambaşka güzellikleri ve özellikleri bulunmaktaydı. Tek kötü yanı ise neydi biliyormusunuz sürekli olarak para konuşuyordu. Her daim sunucunun satılması veya kiralanmasından korkan kullanıcılar yine mi emeklerimiz çöpe gidicek korkusuyla görevlerine devam ediyordu. Ama gün geçtikce yeni açılan sunucuların hepsi Zurna nın popülerliğini bitirdi. Artık tamamen neredeyse %80 bot ile devam ediyor, sunucunun hiç tadı tuzu hatta profesyonelliği kalmamıştır.

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top