Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Kemal bey (Kemal Kılıçdaroğlu) ve Devlet bey (Devlet Bahçeli) cumhurbaşkanı adaylık seçimleri için adayını belirledi. Adayımız islam dünyasından bildiğimiz eski genel sekreter olan Ekmeleddin ihsanoğlu belirlendi. Türkiye büyük millet meclisindeki makamında bahçeliyi ziyaret eden kılıçdaroğlu görüşme sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Son zamanların en çok merak edilen sorusu cumhurbaşkanı kim olacak sorusuna yanıt adayların belirlenmesinden sonra ortaya çıkacak. İki partininde ortak adayı olan ihsanoğlunun bu dönemde demokraside son çare olduğu belirtildi.
Kılıçdaroğlunun yaptığı açıkmalarda bir süredir takipteyiz ve sayın başkanla bunları paylaştık. Bütün herkesin odak noktası olacak ve herkesin üzerinde karar kılacağı dürüstlüğü ve bilgisi son derece muazzam olan bir isimle karşı karşıyayız. Gerçekten demokrasinin son zamanlarına geldik. Dev bir adayla karşı karşıyayız.
Bahçeli ise, Türkiye de yetişen ve çok başarılı bir evladı olan ihsan bey ile ortak karar kılındı. Kendisinin onayı sonrasında 1 ay önce netleşen bu durumu medyaya yansıttık. Türkiye yi çok güzel şeyler bekliyor diyebiliriz..

Ekmeleddin ihsanoğlu biyoğrafisi

Kahire de 1943 yılında doğmuştur. Türk kültüründe batı dünyasındaki ilişkileri ile ilgili islam dünyasında bir çok kitap ve makalelerinden tanıyoruz kendisini. Mısır ayn şems üniversitesinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına El ezher üniversitesinde devam etti. Doktorasını exeter üni yapmıştır. İslam dünyasından bildiğimiz ihsanoğlu 1984 yılında profesor olarak görevine devam etti.

2005 tarihinin 1 ocağında islam konferansı örgütü genel sekreteri olan Ekmeleddin bey seçimle göreve gelen birinci türk genel sekreteri olma özelliği ile bütün dünya da kendisini duyurmuştur. Kendisine buradan başarılar diliyoruz, umarım adalet yerini bulur. Güzel Türkiye'miz için 2014 Cumhurbaşkanı kim olacak sorularına da yanıt vermiş oluyoruz. Hakkımızda hayırlısı.

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top