Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Gül çiçegini tanıyalım bizimmekan sohbet sakinleri.

 Gül çiçegi dikenleriyle var olan nesnel bitki türüdür. Gül çiçegi o kadar meşhur bir bitkidir ki, boyu küçük ve dikenleriyle ağaçta var olan kokusu ve rayihasıyla, şekli ve güzelliğiyle gelmiş geçmiş şairlerinin bile söylemesiyle gül çiçegi bülbülün sevgilisi dile anılmıştır tarih boyunca. Dillerden düşmeyen bülbülün güle olan aşkını tarihten bizlere şiirler yoluyla ulaşmış, geçmişten geleceğe okunmuş ve devam edecektir okunmaya. Gülün pek çok çeşidi mevcuttur.

 Sarı gül pembe gül kırmızı gül gibi. Al renkli gül Sarı katmerli gül, Penbe gül, yabani gül ve okka gülü gibi.. Okka gülünün tatlısı yapılır. Çiçegi veren küçük ağaca gül ağacı adı verilir. Museviler de bile gül bayramı yapılmaktadır. Gülbeşeker denilen şeklinden gül reçeli elde edilir. Gülhatem ise alaca renkli hatmisidir gülün. Gülden çıkarılan hoş kokulu su gülsuyu elde edilir. Gülden çıkarılan kokulu yağa gülyagı denilir İsim olarak da kullanılır, Gül-ruh demek gül yanaklı demektir. Gülün Anavatanı anadolumuz , İran ve Çin'dir ama başka yerlerdede yetişmektedir. Gül çok degerli ve kıymetli bir türdür.

 Park bahçelerde süslemede kullanılmak dışında, odalarımız balkonlarımız ve teraslarımızı süsleyen güzel bitki çeşididir. Kesme çiçekçiliktede kullanılan gülün taleplisi çok fazladır.

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top