Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Hande yener Naber şarkısıyla yine zirvelerde. Sevilen sanatçılarımızdan olan Hande Yener bu yeni ve cici şarkısıyla da sevenlerinin gönlünde yerini aldı. Siz rap sohbet severleri için yayınladık. Hande Yener - Naber şarkı sözleri



Hala orda mısın sen
Bıraktığım yerde
Gözlerime inanamıyorum Allah’ım
Gerçek mi bu?
Dağ gibi dimdik mağrur
Heybeti kalıbı meşhur
Şaka gibi bi durum
Dur daha akşama dün rüya mı bu?
Tavan bile tutamıyordu seni halbu ki
Uçuyordu göklerde
Tersine mehter bi ileri iki geri
Şimdi bu halin ne?

Kızma hayata
Baktığın ayna bile
Sana küsmüşse
Sormadın ama sen
Ben söyliyecem cevabı daha sende
Naber Gelmedi senden bi haber Merak ettik
Öldün mü kaldın mı, endişelendik.
Bu hayat çok zor malum
Hele yalnızsan
Düşünecektin onu başında.
Naber

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top