Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

type='html'>Gökhan Güney,Gökhan Güney Dinle,Gökhan Güney Şarkıları Dinle,Gökhan Güney Damar Dinle,Gökhan Güney Bütün Şarkılarını Dinle,Gökhan Güney Klipleri,Gökhan Güney Albümleri Dinle,Gökhan Güney Full Dinle,Full Damar Dinle,Harbi Damar Dinle,Arabesk Fantazi Dinle,Damar Taverna Dinle,Süper Damar Şarkılar Dinle,En Güzel Damar Şarkılar,Gökhan Güney Bekleyeceğim Dinle
Ömrümce hep seni bekleyeceğim,
Unuturum diye düşünme sakın,
Bu gönlüme başka sevda giremez,
Gözlerin arkada kalmasın sakın,

Saçlarıma aklar dolana kadar,
Şu gençlik baharım solana kadar
Seninim toprağa girene kadar,
Gözlerin arkada kalmasın sakın,

Kalbimdeki yerin senin yerindir,
Dudağımdaki hece senin ismindir,
Tükenmeyen bu aşk senin aşkındır,
Gözlerin arkada kalmasın sakın,

Saçlarıma aklar dolana kadar,
Şu gençlik baharım solana kadar,
Seninim toprağa girene kadar,
Gözlerin arkada kalmasın sakın,

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top