Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*



Türkiye Gündeminde bugün TSYK seçimleri yapılıyor. Büyük illerimiz olan İstanbul İzmir Ankara'da seçimler saat 00:09 ve 17:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Buradan alınacak bilgilerle seçim sonuçları hakkında sizleri bilgilendirecegiz Rap sohbet sakinleri.
Türkiye de gerçekleşen TSYK seçimlerinde savcı ve hakimler için oy veriliyor. Yargı çalışanlarımız sandık başında 10 adayı belirlemek için bugün oy verecekler. 10 üyeyi belirlemek için sandık başında olan hakim ve savcılardan, yeni dönemde 14 bin hakim ve savcı görev alacaklar. 45 tanesi adli 16  tanesi idari yargıdan olmak üzere 61 aday yarışıyorlar.Adli ve idari yargı sisteminde 10 tanesi asıl olacak şekilde  seçilecekler için HSYK seçimleri devam ediyor. Seçm sonucunda seçileceklerden 7 tanesi asıl 4 tanesi yedek olacaklar adli yargı için görev yapacaklar. İdari yargı için ise 3 tanesi asil 2 tanesi yedek olarak belirlenecektir. Bu üyelerimiz 4 yıl süreyle görevleri başında kalacaklardır. İl seçim kurumlarından gelecek sonuçlara göre degerlendirmeler yapılarak açıklanacaktır. Başarılar savcı ve hakimlerimize..

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top