Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

söyle net sohbet chat arkadaslik sitesi 

söyle net sohbet chat arkadaslik sitesi

Chat nedir? Chat ingilizce bir sözcüktür. Türkçe karşılığı Sohbet , muhabbet, dialog anlamlarına gelmektedir. Halk dilinde ise; sobet, sohpet, çet vb. hitap şekilleriylede bilinmektedir. Sitemizde istanbul, ankara, izmir, Türkiye ve Avrupa sohbet odalarında sohbet imkanı sağlanmaktadır. Soyle.net 2004 yılında kurulmuş; arkadaşlık, dostluk, sohbet platformu olarak keyif verici ve vazgeçilmez bir sunucu olmuştur. 2004 yılından bugüne kadar geçen bu süre zarfında sohbet ortamları içerisinde en güçlü konuma gelmiş ve sektörün lideri olmuştur. Soyle.net hem irc platformu hem de web platformu olarak farklı tercihlerde bulunan kullanıcılara iki ayrı ortamında doyasıya tadını çıkartma imkanı sunmuştur. Kendi bünyesindeki web ve ircd ekipleriyle her zaman daha iyiyi hedefleyerek maksimum kullanıcı konforu elde etmeyi amaç edinmiştir. Sunucu bünyesinde daha kaliteli sohbet ortamları oluşması için küfür ve argo içeren sözcüklerin yasaklanması hem insanları birbirini kırıcı davranışlardan alıkoymuş hem de daha seviyeli bir ortam oluşturmuştur. Artık günümüz teknolojilerinde insanlar için vazgeçilmez iletişim aracı olan internet Soyle.net kalitesiyle daha etkin ve yaygın bir şekilde kullanılarak insanların birbiriyle iletişiminde vazgeçilmez bir platform haline gelmiştir. Günümüzde artık insanlar arkadaşlarını, sevgililerini hatta evleneceği kişileri bile sohbet sunucularından bulmaktadır, bu ortamı daha kaliteli ve seviyeli bir hale getirmek ise Soyle.net için yaşam felsefesi olmuştur. Sunucumuzun daha iyi ve düzeyli bir sohbet ortamı sunabilmesi için elbetteki tek görev bizlere gönül veren web ve ircd ekibimize ait değildir, bu noktada kullanıcılarımızın da anlayış çerçevesi içerisinde hareket ederek birbirlerine karşı her zaman seviyelerini korumaları gerekmektedir. Soyle.net ailesi olarak bizleri tercihinizden memnun kalacağınızdan hiçbir şekilde şüpheniz olmaması gerektiğini belirtir, her zaman sohbet kuralları içerisinde hoşça vakit geçirmenizi dileriz.

SOHBETE BAGLANMAK ICIN TIKLATIN

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top