Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

type='html'>

Burcu Güneş Yeni Gül Kokusu 2013 Albüm Şarkıları Full Dinle e-dinle ekibi Burcu Güneş 2013 Gül Kokusu Albüm Şarkıları Mp3 Dinleme Ve Burcu Güneş 2013 Yeni Gül Kokusu Albümü Şarkıları Mp3 Boxca İndir Download Seçecenği ile Karşınızda...E-Dinle.Net



01- Burcu Güneş Gül Kokusu



02- Burcu Güneş Sen Kaybı



03- Burcu Güneş Unutma Beni Çiçekleri Feat Enbe



04- Burcu Güneş Bir Lokma Sevda Feat Eflatun



05- Burcu Güneş Aşk Gribi



06- Burcu Güneş Bir Sevgi İstiyorum



07- Burcu Güneş Oflaya Oflaya



08- Burcu Güneş Geçer



09- Burcu Güneş Hasret Kaldım



10- Burcu Güneş Yasaklı Kitaplar Gibi



11- Burcu Güneş Zarar



12- Burcu Güneş Bir Sevgi İstiyorum Feat Hüseyin Karadayı

View the original article here

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top