Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

type='html'>


Ali Kınık Düşe Kalka 2012 albümü dinle Boxca indir özellikleri ile sitemize eklenmiştir ali knik 2012 son albüm şarkıları 2013 öncesinde super bi klasik olmuştur Ali Kınık Düşe Kalka albüm şarkıları dinle buyrun keyifli dinlemeler


Ali Kınık Düşe Kalka Albumundeki parçalar
01- Ali Kınık Yine Kavgalardayım
02- Ali Kınık Hem Seni Kaybettim Hem İstanbul’u
03- Ali Kınık Çocuk Gibiyim
04- Ali Kınık Vatan Sana Canım Feda
05- Ali Kınık Soyadın Sende Kaldı
06- Ali Kınık Unutmuş Mu Beni Zalim
07- Ali Kınık Bana Şarkılar Söyle
08- Ali Kınık Hapis De Yatarım
09- Ali Kınık Birazdan Kapı Çalacak

View the original article here

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top