Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

type='html'>
Nilüfer Son Albümü, Nilüfer Yeni Albümü, Nilüfer 2013, Nilüfer 2013 Dinle, Nilüfer 2013 Albümü Dinle, Nilüfer 2013 Şarkıları, Nilüfer 2013 Yeni Albümü Dinle, Nilüfer - 13 Düet 2013 Albümü Dinle

Nilüfer - 13 Düet Albümü Şarkıları
01.Gripin – Hatıralar Hayal Oldu
02.Gece – Başıma Gelenler
03.Emre Aydın – Son Perde
04.Bulutsuzluk Özlemi – Her Yerde Kar Var
05.Feridun Düzağaç – Kavak Yelleri
06.Kargo – Yaşamak Ne Güzel Şey
07.Mor ve Ötesi – Dokun Bana
08.Vega – Ta Uzak Yollardan
09.Model – Şov Yapma
10.Manga – Eğrisi Doğrusu
11.Zakkum – Agora Meyhanesi
12.Çilekeş – Değişir Dünya
13.Pinhani – Dünya Dönüyor

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top