Chatpir.com kamerali sohbet
///////////////////En iyi kamerada sohbetler sizlerle >>>> */*/ Rap Sohbet Kameralı Sohbet Sitesi 488// *-*

Normalde hep yabancı ülkeler de olan ve anlamı rastgele sohbet olarak bilinen chat roulette son zamanlar da sevgili Türkiyemiz üzerinde de baya etkili olmaya başladı. Web yazılımları ile uğraşan bir kaç Türk arkadaşımız bu işin detaylarına indikten sonra ismini Chat Rulet olarak değiştirip ortalığa dağıttı. Bu sayede bizler de diğer insanlar gibi görüntülü ve sesli sohbet edebilme imkanı yakaladık. 

Bir çok insan bulunduğu ortak nokta sayesinde online bir şekilde webcam sohbet edebilmektedir. Bu sunuculara dünyanın her tarafından çeşitli insanlar girmektedir. Üstelik bulunduğumuz durum tamamen ücretsiz bedava bir şekilde hizmet vermektedir. Teknoloji devrine ayak uydurmak için kurulan bu sistemler bir çok kullanıcı kitlesini otomatikmen kendiliğinden oluşturmuştur. Bu işlemlerin hepsi herhangi bir üyelik falan gerektirmeden direkt olmaktadır.

İnsanlar aslında bu yönü sebebiyle bu kadar çok akın etmektedir. Çünkü bizim insanımızın ortalama yaşlar kısmı bu zamana kadar asla bilgisayar karşısına oturmamıştır. O yüzden de basit ve pratik bir sistem olmasa idi yine bu kadar ilerleyemezdi. Bu sistemi kuran arkadaşlarımız kullanıcılardan tek bir talep te bulunmuş. Sadece mikrofon ve kamerasını alıp kolay bir şekilde internette sörf yapabilmelerini sağlamıştır. 

Boş vakitlerini IRC dünyasında geçirmek isteyen arkadaşlara özellikle karşısında ki kişinin kim olduğunu görmesi anlaması ve ses tonunu öğrenmesi için kurulan bu düzen sayesinde artık kimsenin kafasında soru işaretleri kalmayacak. Bir çok problemi de bu sistem sayesinde giderek Teknik sorumlular çok büyük iş çıkardıklarından emin olabilir. Bu sebeplerden sürekli olarak etrafımızda dert yanan arkadaşlarımız bulunmaktadır. 

Yorum Gönder

Yasal Uyari

Eser Sahipleri ve İletişim.

 RapSohbet kameralı sohbet sitemiz hakkında yasal uyarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle kameralı sohbet sitemiz tamamen ücretsiz olup. Hiç bir ücret alınmadan ücretsiz eğlence amaçlı kurulmuştur.

 Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, maresalhakan@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Hoş sohbetler dilerim.

Popüler Yayınlar

 
Top